Empathische begeleiding voor volwassenen

Bij een empathische begeleiding krijg je de volle individuele aandacht om je hart te luchten. Je bepaalt zelf waarover je wil spreken tijdens de sessie. Empathie is een speciale manier van aandachtig luisteren zonder te oordelen. Door empathie krijg je verbinding met wat er in jezelf leeft. Je ontdekt de diepere lagen die onder je ervaring en gedachten zitten. Zo kan empathie in de eerste plaats opluchten en je meer innerlijke rust en ruimte geven. Mogelijks zorgt empathie voor nieuwe inzichten en concrete ideeën om uit te proberen. Binnen een empathische begeleiding kunnen ook oefeningen gedaan worden om innerlijke processen uit te werken of om je relatie met een ander uit te diepen. Hierbij kan teven gebruik gemaakt worden van zandbakspel. Bij een empatische begeleiding stem ik volledig af op wat bijdraagt aan jouw persoonlijke groei.

Empathische begeleiding kan bijdragen aan je leven als je

  • stress, angst, verwarring, frustratie, boosheid, pijn, schuld, schaamte of depressieve gevoelens ervaart over eender welk onderwerp in je leven.
  • zit met een onopgelost conflict met een ander of in jezelf
  • moeilijkheden ervaart in de communicatie met anderen
  • voor een moeilijke beslissing staat
  • wil leven vanuit je eigen innerlijke kracht, i.p.v. je leven te ‘lijden’.

Praktisch: Eén sessie duurt standaard 1,5 uur. Dit kan aangepast worden afhankelijk van jouw noden. Het aantal sessies en de frequentie is afhankelijk van waar je behoefte aan hebt. De sessies kunnen bij mij thuis of via videoconferentie plaatsvinden. Ik voel me warm en vervuld bij het geven van empathie. Op die manier kan ik bijdragen aan het leven van anderen en mag ik kennis maken en me verbinden met wat erin een ander leeft.

Prijs: 75 euro per anderhalf uur. Cash te betalen of via mobile banking app.